26 Ocak 2017 Perşembe

SIRADAN BİR KIZDAN GÜÇLÜ OKYANUS'A! Çevrimiçi Kız Turnede Kitap İncelemesi


Herkese Merhaba! Trampetler çalsın lütfen, dırdırırıdırırım! Ben geeeeldiiiiim! Ve sizi Çoook Özledim❤


                                                 Kitap Adı: Çevrimiçi Kız Turnede
                                                 Yazarı: Zoe Sugg
                                                 Yayınevi: Pegasus Yayınları
                                                 Sayfa Sayısı: 360
                                                 Fiyatı: 28.50
                                                 Basım Tarihi: 1 Nisan 2016

~Kitap Özeti~

Penny yola çıkmaya hazır! Noah, Penny'yi Avrupa turnesine davet etmiştir ve Penny rock tanrısı erkek arkadaşıyla vakit geçirmek için sabırsızlanmaktadır. Noah'nın sıkışık programı, Penny'yi pek hoş karşılamayan grup arkadaşları ve kıskanç hayranlardan aldığı tehdit mesajlarının arasında Penny turne hayatına uygun olup olmadığını sorgulamaya başlar. Ailesini, en yakın arkadaşını… ve Çevrimiçi Kız blogunu da çok özler. 


Penny kendi yaşamı ile yolda sürdürdüğü aşk hayatı arasında denge kurmayı başarabilecek mi, yoksa mükemmel bir yaz tatilinin peşinden koşarken tüm güzellikleri kaçıracak mı? Zoe Sugg, namıdiğer Zoella küçüklüğünden beri hikâyeler yazmaktadır. Güzellik, moda ve yaşam hakkındaki blog ile videolarının çok sayıda takipçisi ve milyonlarca Youtube abonesi vardır. 


Bu aralar berbat bir sınav olan YGS'ye çalışmakla, daha doğrusu çalışmaya çalışmakla, meşgulüm. Ama dün gece bir türlü uyuyamayınca, kitaplığımdan gözüme çarpan ilk kitabı kapıp, okumaya başladım.


Çevrimiçi Kız'ın ikinci kitabını geçen yıl İzmir Kitap Fuarı'ndan almıştım, okumaya bir türlü fırsat olmamıştı. Eh, neyse sonunda dün gece 4 saatte kitabı bitirerek, üçüncü kitabın çıkmasını dört gözle bekler halde uyuyakaldım. Buradan @pegasusyayinlari 'na minnacık bir gönderme yapıyor olabilirim ama bekletmez o bizi, çok sever:)


Neyse kitaba dönelim biz, Heh. Ne diyordum? Of, inanılmazdı be! Yani öyle aman aman çılgınca şeyler beklemeyin bu kitaptan. Bu kitap daha çok bir kış günü içinizi ısıtacak, samimi bir sohbette gibi hissetmenizi sağlayacak türden bir şey. Fangirl gibi mesela. Ya da ne bileyim biraz da Bridget Jones gibi. 


Okurken kendinizden geçmiyorsunuz ama gülümsetiyor, sevdiriyor kendini. Zoe zaten YouTube'da da görmüşsünüzdür belki, çok şeker biri. Kitabın ana karakteri Penny de öyle biri. İkinci kitapta ne yalan söyleyeyim Penny'e daha bir ısındım. Özellikle sayfa 71, 201 ve 344'ü açın ne demek istediğimi anlayacaksınız.


Bir de içindeki müzik listesi var ki, telefonumda o listeyi oluşturmasam olmazdı. Onu da birazdan paylaşırım. Sözün özü kış bunalımı, pazartesi sendromu, depresyon, aşırı üzüntü gibi birçok derde--- şaka şaka bu kadar da abartmayalım, güzel kitap işte daha ne diyeyim. Çok öptüm hepinizi💕


Kitaba Puanım:

Kitap Vampiri #girlonline #girlonlineontour #çevrimiçikız #çevrimiçikızturnede #zoegugg #pegasusyayinlari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder